The Qum Actors (FTKL) - Miao Miao Sang Arnab

Friday, July 10, 2009

THE QUM ACTORS presents to you

a theatre entitled

MIAO MIAO SANG ARNAB

Script by Dr Shark and directed by Pacel

TAMAN BUDAYA KUALA LUMPUR
21ST OF JULY 2009
9.00 PM || FREE!

Festival Teater Kuala Lumpur 2009

the qum actors

4 kritikan :

Dr. Shark said...

May Allah be with u.

syafiq effendi faliq said...

another division will be send to the battlefield, this is a tough one, may u all can pull it through, should u fall, fall with honour, and may Allah be with u.......

Dr. Shark said...

Kepada TTSians yang nak grad tu.....your arena for creativity besides makan tidur (jadi gemuk macam sesetengah orang), (ada yang sanggup datang dari Sarawak-what a commitment! dan dari Tganu!)....so what's your excuse now? Dah keje pun boleh aktif kerana dalam perjuangan makan tidur (lepas dapat keje) apa lagi perjuangan you terhadap NYA? (selagi zikir2 dan ibadat?). Ini adalah ruangan dari segi PERBUATAN untuk berjihad. Tapi selalulah ingat akan BATASAN2 yang perlu di patuhi agar dapat kap ba ra kaf ta nun (keberkatan lah!) dah kerahmatan dari NYA!

norlina alfan said...

good luck to Qum actors! dahsyat ler korang.. dari jauh sanggup terbang tu... may Allah be with you..