Ringkasan Jadual Persembahan '3rd Tour': Taman Budaya Kuala Lumpur

Thursday, October 15, 2009

'3rd Tour The Shark Attack Theatre Tour'


Tempat : Taman Budaya Kuala Lumpur
(Program Amal TTS)


Tarikh : 17 Oktober 2009
Show 1 : Miao Miao Sang Arnab & Monolog Tok Janggut
Masa : 2.30 PM
Tiket : RM 10
Show 2 : Asylum & Medley of Mimes
Masa : 9.00 PM
Tiket : RM 10

Tarikh : 18 Oktober 2009
Show 1 : Asylum & Medley of Mimes
Masa : 2.30 PM
Tiket : RM 10
Show 2 : Miao Miao Sang Arnab & Monolog Tok Janggut
Masa : 9.00 PM
Tiket : RM 10



Tiket???


Syakir - 017-2910234 (syakirsaniy@gmail.com)
Acab - 017-7719427 (asyraf.abm89@gmail.com)
Daus - 016-8904232 (dausisloco@gmail.com)


Bagaimana hendak ke Taman Budaya Kuala Lumpur?





Alamat Rasmi
Jabatan Kebudayaan, Kesenian dan Warisan Negeri Wilayah Persekutuan,
Taman Budaya Kuala Lumpur,
Jalan Tun H.S Lee,
50000 KUALA LUMPUR
Tel : 03-2164 8343 (DL) / 03-2164 3933
Fax : 03-2164 8335




Rujukan Google Maps:
http://maps.google.com.my/maps?hl=en&source=hp&um=1&ie=UTF-8&q=taman+budaya+kuala+lumpur&fb=1&gl=my&hq=taman+budaya&hnear=kuala+lumpur&cid=0,0,15362938112600822545&ei=8P_TSvaqHcaSkQX3v4zpDQ&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAsQnwIwAA


12 kritikan :

Anwar Samad said...

YEAY!!!

ad said...

huh~ nice! cuma info penginapan tu..dr tbudaya ipoh ke tbudaya kl??

Syakir Saniy said...

siyes info ni x btol......... jauh kot...... dpd sume tmpat ni kne msuk lebuh raye persekutuan dlu bru smpe KL...... 40 km

Syakir Saniy said...

i mean sume hotel yg kat shah alam

norlina alfan a.k.a salju putih said...

nak datang.. tapi takde kenderaan plak.. adoi...

anyway.. good luck TTS, TQA and Dr shark!

p/s saya ada hebahkan kat ofis tmpt praktikal ni, (Bahagian pengurusan psikologi, JPA) harap2 dapat sambutan ler.

Mysterious Lady said...

rasenye jarak hotel yg diberi tu dari taman budaya shah alam, bukan KL

Pegawai Khalwat said...

Taman Budaya Kuala Lumpur merupakan sebuah bekas gereja.

Kalau pegi setup siang hari, cahaya dari tingkap bumbung akan terpancar ke dalam audi.

Cantik, tapi kalau buat show siang, jahanam!

Psss.. tak tau lah kalau depa dah tutup tingkap tu.

Akin Muhammad said...

oh.

takpa PK, nanti kami tengok apa jadi. haha.

PK tak datang nonton show Asylum kami ka?


ps: info hotel2 shah alam tu aku dah delete ya, acab.

syik s. said...

kami akan datang sekeluarga!

Kaloi said...

YEAYYY!!!

izzah said...

mari memeriahkan dewan TBKL pada minggu ini!!!

norlina alfan a.k.a salju putih said...

tahniah buat warga TTS, TQA dan dr shark dalam menjayakan shark attack theatre tour di KL.

salju ada ajak kawan2 salju.. tapi macam kebetulan, ramai plak hal emergancy, takleh datang. yang datang sorang je. dah plak kena suluh spot light kat muka dia sbb dia masuk lambat. (pasal masa tu doc masuk untuk mulakan show assylum).

hehehe..

dan sekali lagi... tahniah buat kalian semua!