Salam Aidilfitri daripada TTS

Thursday, September 17, 2009



[ klik untuk paparan lebih besar dan jelas ]

11 kritikan :

syafiq effendi faliq said...

cek kat dalam list gamba, gamba saper yang diambil maser tu dia belum mandi pagi, ho ho ho........aku rasa acap leh teka dengan tepat......

[ acabond ] said...

hahhahahaha sape? ko ke? euwwwwwwww

syafiq effendi faliq said...

salah, ko ni, tak perasan ke sesi maner yang ko ambik gamba2 tu? ader gamba tengah photoshoot la, ader gamba tengah wat senaman pagi lah, ader gamba jamuan lah, gamba tengah boring2 lah, agak2 maner yang ko rase ada ciri2 yang aku cakap awal2 tu?

Akin Muhammad said...

si esah lah. sebab aku nampak pagar court kat belakang tuuu

ps: kalau bukan esah, takdenye si sefa ni sebuk2 nak komen kat blog ni sampai berkali2. hehehehe

selamat hari raya!

Kaloi said...

MANA TIMMY!!!!!! hurrrmmm~~~

aper pon.. terima kasih dan selamat ari raya.. jemput la datang ke rumah...

Half said...

mana gambar sya??!!!

ugly_toad said...

sya??? mgkn ade terselit kat blakang gambr half kot...cbe tgk btol2..tgk ngan mata ati..

Half said...

haha.. pandai ko ash..

syafiq effendi faliq said...

ko memang genius la usop, acap yang design pun tak perasan ho ho ho, aku post gak berkali2 kot kat komen yang lain, haf plak nak cakap pasal skandal dier jer, sibuk tul, orang nak skandal, dier pun nak skandal gak, aih....

younik said...

pergh acab
gudjob gudjob

- k.arifin - said...

cool seh acab. ko mmg terbaek. i loike~