Crew Shark Attack Theatre Tour 2009

Thursday, October 22, 2009

siapakah yang berada di belakang tirai? di balik tabir? di tepi penonton? di belakang pentas? di belakang lensa kamera? selain dari berlakon?
mereka adalah orang-orang yg berdedikasi dan bersemangat bersama-sama menjayakan tour kali ini. sebagai penghargaan, kami memaparkan beberapa gambar di sebalik tabir...

front house manager (Zai & Syi) merangkap penjual dan menguruskan tiket-tiket show

krew teknikal dan pelakon miao-miao sang arnab (dari kiri: Ainor, Azmi, Kerel, Jijol, dan Saha)

Aisyah dan Syakir turut membantu teknikal dalam MMSA (mereka adalah teknikal team utk keseluruhan Show)

Am, supporting crew

ketika shooting short film "Giler Teater Giler"

Bro Khairul & Bro Lehan

Ammar menjaga followspot, Din stage manager, dan Nuzul & Sya props master.
(gambar diambil semasa shooting short film )

Ainifadhilah, director utk teater Asylum

Faisal, director utk teater MMSA

En. mad, one of the Board of Directors in TTS (bersyukur kerana Tour kali ini boleh dianggap berjaya)

dan akhir sekali, ketua segala ketua yg mengetuai tour kali ini, Dr. Shark
nama The Shark Attack Theatre Tour 2009 ini telah di ambil bersempena nama beliau
sebagai penghargaan TTS kepada beliau yg telah banyak membantu memajukan TTS
dan berkarya dalam TTS.

"Perjuangan ini hanya untukNya"

8 kritikan :

[ acabond ] said...

bagus! diorang ni kalau takde, mamposlah semua pelakon2... hurmm tapi mana sya? props master tercaring sekali~

Half said...

ada la sblah din tu... ish ko nih

DauS said...

tq semua crew!

Half said...

crew2... klu ada masalah, jgn disimpan dlm hati... hehe

penarik beca said...

crew ke bukan crew ke...kte berkerja sbg 1 kumpulan...ape yg pnting???
kerjaasama~

[ acabond ] said...

ibarat satu family.....
satu bini atau suami atau isteri

Half said...

syakir nk 4 bini...

Kaloi said...

terima kasih willy wonka..