Hicom Baru TTS

Saturday, August 22, 2009

Bersempena dengan TTS Gathering yang lepas, pelantikan High Committee (Hicom) TTS untuk sesi 2009/2010 telah dijalankan. Mereka yang telah dilantik adalah seperti yang berikut:


President: Syakir Saniy B. Johani

Vice President: Asyraf B. Maskan

Secretary 1: Aisyah Naemah Bt. Mustafar

Secretary 2: Muhd Firdaus B. Abd Razak

Treasurer: Amiratul Husna Bt. Jamaluddin




Tahniah kepada yang telah dilantik! Semoga hicom baru ini dapat membawa TTS ke landasan yang lebih jauh lagi. Kepada bekas hicom, jutaan terima kasih diucapkan atas segala jasa yang ditabur. Semoga tunjuk ajar yang diberi dapat memantapkan lagi barisan hicom yang baru ini.

23 kritikan :

Akin Muhammad said...

woa. acab dah jadi 'V.P' tu.. nyaris2 nak jadi 'P'
=P

ad said...

Setinggi tahniah saye ucapkan pd barisan kepimpinan baru. Semoga anda semua dpt meneruskan perjuangan TTS yg telah 'barisan lama' lakukan sebelum ini..

p/s: Byk 'tugas' telah diamanahkan pd korg kn~~~muahahaha! =P

penarik beca said...

jawatan ini adalah 1 amanah.harap dgn kerjesama & persefahaman yg baik, kamu semua dpt melaksanakan ia dgn jayanya.

k e r e p e k t e m p e said...

generasi tts yg baru. patah tumbuh hilang berganti. tapi duit cik md tak brganti-ganti haha. antara cabaran nk rebranding tts. letak lampu lip lap sikit kat tts.

Half said...

moga bertambah maju tts di mata dunia.. cewah..

Anwar Samad said...

Tamally maak…
we law hata ba eed any,
fe alby hawak

I am always with you
and even when you’re far away from me
your love is in my heart

(dituju pada semua, bukan org tertentu aja... hihihihihihi)

syafiq effendi faliq said...

aish, dah masuk 'barisan'2 lak dah.....

Half said...

sape org yg tertentu tu?

niKkL said...

pergh
tahniah la korg!

tediously said...

TUYAAAAAAAA mane? die x jadik secretary lagi ke? ekekeke ;p

Anwar Samad said...

tuya da up, sampai tak da jawatan yg sesuai dgn dia lg.. otai besar kot..

penarik beca said...

tuya jd protege tuk director la. nnti die leh direct d masa2 akan dtg.
nk tuya?

Half said...

tuya, ko directkn short filem aku,
RBTM - rozy bakar teruna malaya
kisah seorang pondan yg da insaf..

sapik said...

bongoi! baik aku buat cite... "suka suki dunia fuki seorang penari pelacur"... kalo ko nak join half, ko blh jadi kwn si fuki... br advanture

Half said...

ak jdi pegawai pencegah maksiat la.. bleh? hahah

- k.arifin - said...

tahniah kat hicom baru. aku harap amanah yang dieri kat korg ni dapat dilaksanakan dengan baik. thanx kat korg yg updet kat emel walaupun aku takde di situ. aku akan tetap memerhati.

p/s tuya dah upgred jd rumet VP.

Half said...

hahah... tugas sbgi rumet VP?~

Half said...

V.P = Very Pen... (sila sambung sendiri..) hahahhahaha

muhamadmdharis said...

apa la korang ni gaduh2 dalam blog...tak malu ker? Apa yg telah ditentukan telah ditentukan. Kepada sesiapa yang telah diberi amanah laksanakan tanggungjawab dengan ikhlas dan jaya. Sapa2 tak puas hati "MENJEBAT"kan lah diri anda!

Half said...

sapa gadoh cik mad? xnmpk pulak perbualan gaduh kat sini.. muahah

cik amiratul husna said...

hahaha. encik mad ini sngtlah funny ye.

[ acabond ] said...

wah bila cik mad buka mulut~ abesla korang... mana kain yg dulu tu i beli?? mana mekap yg i belikan?? mane?? ilang semua?? - hiperbola

Half said...

"tu la nape tak pakai foundation dulu.. i nak mekap kan tak nak.."
- contoh sahaja